Monday, November 29, 2010

Melancholy and Guitar RiffsI don't know anybody that doesn't like this song. It's very dreamy and it has very nice guitar riffs. I never noticed this until I heard it performed live on TV. The song also has a very nice chorus that is good for singing along with.

Which one will it be for you, air-guitaring frantically or singing your heart out?

3 comments:

 1. Jag kan ju tyvärr varken spela eller sjunga=/ men jag sjunger gärna med ändå. Överhuvudtaget, texterna har alltid varit viktigare för mig än musiken, och jag får lyssna länge länge för att kunna uppskatta det där vackra gitarrsolot eller så..

  ReplyDelete
 2. Det är roligt att människor är så olika när det kommer till musik. Jag brukar inte alltid lyssna på texten, jag går mest på hur det låteer och hur en låt kan få mig att känna mig. Jag brykar lyssna på texten också och kan känna mig helt rörd av en text, men texten är inte lika viktig.

  Visste du att vissa människor ser rörliga figurer och färger när de lyssnar på musik? Lite som att vara på LSD antar jag :P. Jag är lite avundsjuk, det låter helt otroligt att man kan se figurer och färger när man lyssnar på musik.

  ReplyDelete
 3. Men det är ju för att du är musikaliskt begåvad, till skillnad från mig! Jag har alltid varit mer åt prosa och lyrik hållet, och inte så mycket för musiken. Men jag gillar människor som är bra på det.
  Nej, det visste jag inte. Har idag lite lätt frågat folk i min omgivning om detta, men ingen verkar se några former=) Det måste nog vara rätt ovanligt!

  ReplyDelete